Ik vertrek – Nederlanders in het buitenland

Ik vertrek. Of…niet?

Droom jij ook wel eens over wonen in het buitenland? Zou je het kunnen, om net als de hoofdrolspelers in ‘Ik vertrek’ alles in Nederland achter je laten en het roer helemaal om te gooien? Naar welk land zou je gaan? En wat zou je er doen? Een B&B beginnen misschien?

Elke dag zon

Het is de droom van menig reislustig type. Een ik-vertrek-actie spreekt aardig tot de verbeelding. Een aantal van de accommodaties op onze website wordt gerund door Nederlandse stellen die het roer omgooide en ons koude kikkerlandje verruilden voor een ander land. Meestal een land waar de zon wat vaker schijnt dan in Nederland en waar het leven een versnelling langzamer gaat dan bij ons. 

Vakantieaccommodaties van Nederlandse eigenaren

Ze deden echt niet allemaal – een enkeling wel – mee aan het tv-programma ‘Ik vertrek’, maar ze maakten veelal dezelfde processen door die wij kennen door ‘Ik vertrek’. Het is nogal wat: emigreren, aanpassen aan een andere cultuur, een andere taal leren, een bedrijf opzetten, en vaak ook nog verbouwen. Wat een ongelooflijk dappere mensen! Hun hele ziel en zaligheid ligt in de accommodatie die zij met vallen en opstaan hebben opgebouwd. En nu laten ze ons toe in hun domein om te genieten van een vakantie op hun mooie vakantieplekje.

Nederlandse voordelen

Vakantie bij Nederlanders vieren heeft nogal wat voordelen. Tuurlijk, de communicatie verloopt gemakkelijk. Maar het is meer dan dat. De avonturiers die het roer omgooide – en al dan niet meededen met het programma ‘Ik vertrek’ – en in het buitenland een vakantieaccommodatie zijn begonnen, zijn meestal mensen met een uitzonderlijk goede smaak. Ze hebben er iets prachtigs van gemaakt. Daarnaast begrijpen ze vaak onze wensen beter dan de lokale bevolking. Het serviceniveau is meestal aangepast op die van de Nederlander. Misschien de belangrijkste reden om voor Nederlandse eigenaren te kiezen, dat deze accommodaties meestal andere Nederlanders aantrekt wat leuk is voor de kids. Ze makken dan gemakkelijker vriendjes op vakantie en dat heeft weer voordelen voor de ouders: rust!

Wil je ook bij Nederlanders vakantie vieren? Filter dan bij de accommodaties op ‘Nederlandse eigenaren’ en maak jouw keuze. En als jij vertrekt, laat het ons dan vooral weten!

NIEUWSBRIEF

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail