Onze Community

Join The Club

Is jouw vakantieaccommodatie speciaal? Heb jij die ‘hidden gem’ waar je absoluut vakantie wilt vieren? Neem dan vooral contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar unieke vakantieparadijsjes om aan ons aanbod toe te voegen.

Promoten doen we op basis van vaste (jaarlijkse) tarieven voor plaatsing van de accommodatie op onze social en onze website met directe link naar jouw website. Het contact met de gasten en de boekingen lopen dus direct via de accommodatie. Dat betekent dat wij geen commissies o.i.d. vragen. Je weet daarom precies waar je aan toe bent.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Omdat we bij Spots & Spaces ook dol zijn op leuke dingen doen en van (kwalitatief) mooie spullen houden, staan wij ook open voor branding van een merk voor bijvoorbeeld reisartikelen of ‘destination branding’ en promotie van een activiteit of uitje. Neem vooral contact met ons op om te sparren. We staan voor veel open.

Join The Club!

Klik op de knop hieronder en kom ook bij onze Community

Voorbeelden van samenwerkingen

In samenwerking met het exclusieve koffermerk NORTVI een review geschreven over een van hun koffers
white and black luggage
NORTVI
Review
In samenwerking met het activiteitenbedrijf Volendam Rent & Event een uitgebreid blog geschreven over een van hun activiteiten
Volendam Rent & Event
Blog
In samenwerking met het jonge bedrijf WXNDER een winactie op de Instagram van Spots & Spaces uitgezet
WXNDER
Wincatie

NIEUWSBRIEF

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail