7 favoriete vakantieplekjes van interieurkenner Evelien Reich – hoofdredacteur van ELLE Decoration

Overdag patrijzen en herten spotten en dan ’s middags de lokale pub in.

Vind je het belangrijk dat je vakantiehuis of hotel mooi en stylish is? Dan is de kans groot dat je net als ik een interieurliefhebber bent. Mijn huis staat er smaakvol bij. Waarom zou ik het op vakantie voor minder doen? Precies, dat doe ik niet! Mijn vakantieplekjes zijn knap en inspirerend. Ik selecteer ze zorgvuldig en deel de mooiste vakantieplekken met jou op Spots & Spaces.

Ik hecht er grote waarde aan hoe mijn vakantie-accommodatie er uit ziet. Geregeld vraag ik mij af waar een professionele interieurkenner op vakantie naartoe gaat. Zijn dat alleen maar stylish accommodaties? Of zijn hele andere aspecten belangrijk?

Evelien Reich verklapte haar favoriete plekjes. Wat een feest! Komt ie:

01.

Parijs – Hotel Grand Amour / Hotel Deux Gares

Ik ben dol op Hotel Grand Amour in Parijs, al denk ik dat ik een volgende keer Hotel Deux Gares eens ga proberen. Lijkt me ook te gek, toch?

02.

Glen Lyon – A Fairytale Thatched Highland Cottage

Glen Lyon is een heel bijzonder stukje in Schotland. Overdag patrijzen en herten spotten en dan ’s middags de lokale pub in. Wij logeerden in deze schattige cottage met kerst en de eigenaresse, Annie, had een mand vol lekkers en cadeautjes voor de kinderen achtergelaten.

Héérlijk. Het heeft een hoog Harry Potter gehalte. Niet vreemd, want J.K. Rowling woont er praktisch om de hoek.

03.

Keulen – 25hours hotel The Circle

Naar de meubelbeurs in Keulen? Dan bijtijds hier een kamer boeken! De bar op de bovenste verdieping is ook echt de moeite waard.

04.

Drenthe – Cabiner

Staycation? Check dan Cabiner.

05.

Amsterdam – Unbound Amsterdam

En als je net wat minder off the grid wilt kjik dan eens naar Unbound Amsterdam.

06.

Johannesburg – Satyagraha house

Logeren in het huis waar Gandhi ooit woonde, dat kan gewoon! Mocht je eens naar Johannesburg gaan dan zou ik echt geen beter adresje weten dan het serene Satyagraha House

07.

Triëst - Suite Castello Formentini

Op 40 minuten van Triëst – ook een absolute parel – vind je Suite Castello Formentini. Supertof verblijf in de toren van een lokaal wijnhuis. Het eten in de buurt is allemaal heerlijk, een zwembad in de tuin, wat wil je nog meer? Wijnproeven, wellicht. Dat kan in deze nog redelijk onbekende streek ongeveer op elke straathoek.

Wat een heerlijke tips van Evelien. Mijn wishlist is weer wat langer geworden. Welke tip van Evelien komt op jouw lijstje?

Ook altijd op zoek naar dat ene verborgen vakantieplekje? Spots & Spaces selecteert de plekjes heel zorgvuldig. Of het nou gaat om een boetiekhotel, een appartement of een vakantiehuis met prive zwembad, ze zijn allemaal stijlvol en hebben iets unieks. Interieur is een belangrijk onderdeel van de beoordeling. Niet gek dat veel Spots & Spaces fans fervente interieurliefhebbers zijn. Voor de leukste vakantie plekken én leuke vakantietips, volg ons op @spotsandspaces voor de beste vakantie hideaways. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

NIEUWSBRIEF

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail