Ceder10

   Kruibeke
B&B

1x als favoriet bewaard

   2, 3 personen
   Prijsrange: €€€
Culinair genieten en wandelen in de natuur gaan hier hand in hand.

B&B net buiten Antwerpen!

B&B Ceder10 is zo’n plek waar je geweest wilt zijn. En, terug wilt komen! Met Antwerpen om de hoek is dit een uiterst prettige uitvalsbasis voor een paar dagen weg. De gastvrouw en -heer zijn ook eigenaar van het aangrenzende fine dining restaurant De Ceder, met een eerlijke seizoensgebonden Frans-Belgische kaart. Wat een fijne combi!

De B&B heeft 5 stijlvolle en minimalistisch ingerichte kamers. Er zijn fijne bedden en luxe bad- en bedlinnen, die maken dat je je hier verwend en gepamperd voelt. Sommige kamers hebben een privé terras. Eén kamer heeft zelfs een infraroodcabine. Wat een heerlijkheid.

Gastvrijheid staat bij de eigenaren hoog op de kaart. En dat merk je onder andere aan het (h)eerlijke ontbijt. Versgemaakte producten als knapperig zelfgemaakt brood en zuivelproducten van de hoeve verderop. Oh wat een voordeel dat de eigenaren ook een restaurant hebben. Je innerlijke ik is blij met zo’n begin van de dag.

Een gastronomisch weekendje weg

Ceder10 biedt verschillende arrangementen aan. Vooral het vrijdagavondarrangement spreekt ons erg aan. En niet alleen om de glas bubbels, maar om de combinatie van een 3-gangen menu in restaurant de Ceder met overnachting in in de B&B. Na het fijne ontbijt geef je een paar keer gas richting Antwerpen – of neem de waterbus – voor een dagje shoppen.

Liever genieten van de natuur? Geen probleem. De B&B ligt op een paar minuten lopen van de Schelde aan een prachtig natuurgebied. Er zijn talloze fiets- en wandelpaden in de buurt . De eigenaren helpen graag om samen een route uit te stippelen. Fietsenverhuur kan geregeld worden.

 

Boekingsaanvraag

Wil je vakantie vieren bij Ceder10? Boeken kan via de button hieronder.

Website

Voorzieningen
Eigenschappen
Kleinschalig, Met je partner

Boekingsaanvraag

Let op: dit is geen definitieve boeking, maar een bericht aan de accommodatie

Ceder10

Nieuwsbrief

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail