Villa Plage

   Oostende
Vakantiehuis

2x als favoriet bewaard

   6, 7, 8, 9, 10 personen
   4
   2
   Prijsrange: €€
Een chef aan huis behoort ook tot de mogelijkheden. Wat een luxe!

Luxe vakantiehuis aan de Belgische kust!

Tussen de duinen, op loopafstand van de Belgische kust, ligt het heerlijke vakantiehuis Villa Plage in het vroegere militaire ziekenhuis. Een prachtig gebouw op een waanzinnige plek. Historie en modern comfort vinden elkaar hier op de Oosteroever van Oostende.

Villa Plage is een echt familiehuis. Vier slaapkamers – Aupingbedden dus lekker uitgerust weer op – en 2 badkamers bieden ruimte aan 10 gasten. Een fijne keuken met alles er op en er aan en een comfortabele living nodigen uit tot lange gezellige avonden met familie of vrienden.

Luxe & urban-style

Het huis is stijlvol ingericht. Bij de renovatie is het originele karakter gelukkig behouden gebleven. De bakstenen muur is om van te houden. Verder veel planten, zwarte kozijnen, gietvloer en fraaie meubels. Al met al een lekker urban sfeertje. En dat op deze fantastische plek, omgeven door duinen en op kruipafstand van het rustige strand. Wat dat strand betreft, er zijn strandstoelen, windschermen en een bolderkar tot je beschikking. Hoe gemakkelijk wil je het hebben!

Het fijne bedlinnen, de Rituals-producten in de badkamer, de spelletjes die klaar-liggen om gespeeld te worden, de rijkelijk gevulde koelkast met lekkere (borrel) drankjes, de gratis thee & koffie (heerlijk, verse bonen) geven een luxe gevoel en maken dat je je hier direct thuisvoelt.

Strand en stad

Zomer of winter, je zou je bijna settelen om te cocoonen in het huis. Maar vergeet niet dat je in een waanzinnige omgeving bent. Ga er lekker op uit. Fiets door de duinen – Villa Plage heeft 10 nieuwe omafietsen voor je klaarstaan – of bezoek Oostende; 10 minuutjes trappen en je bent er. Of neem het pontje naar de overkant.

Wil je je op en top laten verwennen? In overleg met de eigenaren verzorgen zij een borrel, lunch of diner voor je. Een chef aan huis behoort ook tot de mogelijkheden. Wat een luxe!

Strandvakantie meets citytrip in Villa Plage; een heerlijk huis voor alle seizoenen. Grabbel je beste vrienden of leukste familie bij elkaar en geniet! Liever met z’n tweetjes? Buiten de vakantieperiode is het mogelijk om een deel van Villa Plage te boeken. Een heerlijke plek voor een romantisch verblijf samen. Kijk snel op de website van Villa Plage voor de beschikbaarheid.

Boekingsaanvraag

Wil je vakantie vieren bij Villa Plage? Boeken kan via de button hieronder.

Website

Voorzieningen
Self-catered
Eigenschappen
Gezinsvakantie, Kindvriendelijk

Boekingsaanvraag

Let op: dit is geen definitieve boeking, maar een bericht aan de accommodatie

Villa Plage

Nieuwsbrief

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail