Maison de Charme

   Dordogne
XL huis

2x als favoriet bewaard

np_group_3455268_000000
   5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 12+ personen
np_coupon_1347045_000000
   Prijsrange: €€
Drie prachtig gerenoveerde oude dorpshuizen in de Dordogne

Drie luxe vakantiehuizen in de Dordogne!

Bij Maison de Charme weten ze goed inhoud te geven aan het woord ‘charme’. Dat bewijzen de drie prachtig gerenoveerde oude dorpshuizen in de Dordogne. De Nederlandse eigenaren Iris en Michiel maakten er sfeervolle luxe vakantiehuizen van. Met veel aandacht en smaak werden bij de verbouwing de oude details behouden en aangevuld met moderne luxe. De huizen zijn uiterst kindvriendelijk en ze zijn geschikt voor 2 tot 15 personen.

Drie plaatjes van huizen. En of ze charmant zijn, poeh, kijk zelf maar:

Vakantiehuis Maison Boutique Unique

Ietwat verscholen en aan de rand van het authentieke dorpje St. Martin de Gurson ligt dit heerlijke vakantiehuis voor 10 personen. Het heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers, een heerlijke living met openhaard – wat het huis ook zeer geschikt maakt voor koudere periodes – en er is zelfs een infrarood sauna!

Zomers speelt het leven zich hier buiten af. Dit verborgen paradijsje heeft een heerlijke tuin met veel privacy, een prachtig uitzicht, een verwarmd zwembad, een jacuzzi en een heerlijke plek om op lange zwoele zomeravonden uitgebreid te dineren. Stel jij je een vakantie hier al voor?

Oh ja, op loopafstand vind je een bakker en een restaurantje. Iets verderop zijn voldoende supermarkten en lokale marktjes voor je dagelijkse boodschappen.

Vakantiehuis La Maison aux Volets Bleus

Oftewel: Het huis met de blauwe luiken. Deze oude apothekerswoning in St. Marin de Gurson is geschikt voor 11 gasten. Het huis heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers, een heerlijke woonkamer met openhaard, een fijne keuken, een biljartkamer en bibliotheek (ja, ja!).

De ruime weelderige tuin is afgesloten en biedt veel privacy. Je hebt een mooi uitzicht op het oude dorpskerkje en einde dag schijnt de zon prachtig door de begroeiing de tuin in. Glas wijn erbij en genieten! Er is een fijn zwembad met ligstoelen en onder de overdekking vind je een heerlijke loungeplek en een lange eettafel. Zowel zomers als in de koudere periodes een heerlijke plek om te genieten.

Dat zelfde bakkertje en restaurantje als bij Maison Boutique Unique liggen ook op loopafstand van dit fraaie huis.

Vakantiehuis La Chartreuse des Moulins

Iets verderop in het dorpje Montazeau, ligt het prachtige vakantiehuis La Chartreuse des Moulins. Een oude posthuis uit 1870 gelegen tussen de wijnvelden. Met z’n twee torentjes is dit huis een opvallende verschijning.

Het huis is 40 meter lang, heeft prachtige hoge plafonds en raampartijen en de oude balken zijn oogstrelend. Er kunnen 15 personen in het huis verblijven. Buiten geniet je van een waanzinnig uitzicht en het mooie donkere zwembad, heerlijke zithoeken of de lange eettafel om eindeloos te tafelen tijdens lange zomeravonden.

Boekingsaanvraag

Wil je vakantie vieren bij Maison de Charme? Boeken kan via de button hieronder.

Website

Voorzieningen

Zwembad (privé), Self-catered

Eigenschappen

Gezinsvakantie, Nederlandse eigenaren

Boekingsaanvraag

Let op: dit is geen definitieve boeking, maar een bericht aan de accommodatie

Maison de Charme

NIEUWSBRIEF

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail