Le Petit Pauliat

   Auvergne
Vakantiehuis - Vakantiedomein

2x als favoriet bewaard

   3, 4, 5, 6 personen
   Prijsrange: €
Vers brood ligt 's ochtends klaar in het bakkershuisje

Dit is de plek die je zoekt. Dit vakantieparadijsje heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagde gezinsvakantie. Het kleinschalige domein Le Petit Pauliat heeft twee gîtes. Een voor 4 personen en een voor 6 personen. Daarnaast staan er op het terrein nog twee luxe 5-persoons safaritenten.

Wij vonden het hier zo fijn dat we er een tweede keer zijn geweest. Of je nu in een van de gîtes of in een safaritenten verblijft, een vakantie op Le Petit Pauliat is een absolute aanrader.

Het terrein is groot en mooi verzorgd. De kinderen kunnen er heerlijk spelen. Het gezamenlijke omheinde zwembad is een gezellige ontmoetingsplaats. De Nederlandse eigenaren Sjoerd en Felicia zorgen ervoor dat je een heerlijke vakantie hebt. Zo kan je vers brood bestellen dat ’s ochtends in het bakkershuisje voor je klaar wordt gelegd. Ook bevindt zich daar in dat bakkershuisje de pizza-oven waar een keer per week met elkaar pizza’s gemaakt kunnen worden. Of schuif eens aan bij de etentjes die Felicia organiseert. Om je vingers bij af te likken.

Hoewel de kinderen het liefst de hele dag op het domein blijven, is er in de buurt ook van alles te doen.

Tip: wil je iets meer privacy? Kies dan voor gîte Le Peron. Deze ligt een paar honderd meter van het domein vandaan waardoor het meer op zichzelf ligt.

Wil je vakantie vieren bij Le Petit Pauliat? Boeken kan via de button hieronder.

Website

Voorzieningen
Zwembad (gedeeld), Self-catered
Eigenschappen
Kleinschalig, Gezinsvakantie, Kindvriendelijk, Nederlandse eigenaren

Boekingsaanvraag

Let op: dit is geen definitieve boeking, maar een bericht aan de accommodatie

Le Petit Pauliat

Nieuwsbrief

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail