Las Mimosas

   Ibiza
Boutique Hotel

1x als favoriet bewaard

   2, 3 personen
   Prijsrange: €€
In het weekend komt er in de middag een DJ bij het zwembad

Vlakbij Sant Antoni ligt het charmante boutique hotel Las Mimosas. De kamers zijn wit en fris ingericht, met oog voor detail. Het hotel heeft een zwembad met fijne ligbedden, een gym, een spa en een sauna.

Er heerst een ontspannen sfeertje. In het weekend komt er in de middag een DJ bij het zwembad en zijn er ook gasten van buiten het hotel welkom. Het is dan wat drukker dan normaal.

Eten in het restaurantje bij het hotel is heerlijk. ’s Ochtends geniet je hier van een lekker ontbijt maar ook voor lunch en diner kan je hier prima terecht. Het is wel handig om een auto te huren zodat je er op uit kan om mooie baaien en andere leuke plekjes te ontdekken. Op loopafstand is wel een strandje maar dat is wat minder boeiend dan de andere fraaie stranden op het eiland. Het eiland heeft zoveel moois te bieden.

Het voordeel van Las Mimosas is dat het rustig gelegen is. Weg van de drukte die er op het eiland kan heersen. Ook is de accommodatie redelijk betaalbaar in vergelijking met andere accommodaties op Ibiza waar je, vooral in het hoogseizoen, flink voor in de buidel moet tasten.

Let op: de kamers hebben geen airco!

Ben je geïnteresseerd in Las Mimosas? Neem dan direct contact met de accommodatie op via de button hieronder.

Website

Voorzieningen
Zwembad (gedeeld)
Eigenschappen
Kleinschalig, Gezinsvakantie, Met je partner

Boekingsaanvraag

Let op: dit is geen definitieve boeking, maar een bericht aan de accommodatie

Las Mimosas

Nieuwsbrief

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail