Landhuis Jan Thiel

   Jan Thiel
Boutique Hotel - Event Venue - Guesthouse - Vakantiehuis - Vakantiedomein

1x als favoriet bewaard

np_group_3455268_000000
   2, 3, 4 personen
np_coupon_1347045_000000
   Prijsrange: €€
Door de kleinschalige en persoonlijke setting voel je je hier al gauw thuis.

Tropische sferen in een eeuwenoud landhuis!

Picture this: een kleurrijk landhuis op een tropisch eiland met een super gastvrouw die er alles aan doet om jouw verblijf zo fijn mogelijk te maken. Maak kennis met Landhuis Jan Thiel, een kleinschalig en persoonlijk vakantieverblijf op een magische plek. Hier kom je voor de rust, voor de unieke gemoedelijke sfeer en voor de goede zorgen van gastvrouw Loeki.

Het landhuis

Landhuis Jan Thiel is genoemd naar de 18de-eeuwse plantagehouder Jan Thielen. Het landgoed heeft verschillende gebouwen die deels door de eigenaren worden bewoond, deels beschikbaar zijn voor gasten.

In het landhuis zijn zes tweepersoonskamers in moderne Caraïbische sfeer. Allemaal kleurrijk en sfeervol. Unieke ruimtes met een eigen karakter en een tropische twist. Wat de kamers gemeen hebben is goede bedden, zodat je ook op vakantie slaapt als een zonnetje.

Achter het landhuis ligt een sfeervol vrijstaand appartement met twee slaapkamers, een privézwembad, een buitendouche en een keuken. Een perfect verblijf voor wie meer gesteld is op privacy maar wel wil genieten van de service en faciliteiten van het landhuis.

De gemoedelijke sfeer is de magische kracht

Op het terrein lopen honden, katten, kippen en schildpadden. Het is een gezellige beestenboel en de sfeer is uiterst relaxt. Geen opsmuk, geen ‘hipdoenerij’, hier kom je voor het ultieme genieten. Door de kleinschalige en persoonlijke setting voel je je hier al gauw helemaal thuis.

Buiten in de tropische tuin zijn fijne terrassen en een heerlijk zwembad met ligstoelen. Als je de achterpoort uitgaat, loop je zo het natuurgebied met de zoutvlaktes in. Een mooie plek voor een picknick – met een rijkelijk gevulde mand van Loeki – of een wandeling. Sta niet gek te kijken als je hier oog en oog komt te staan met flamingo’s. Hoe tropisch wil je het hebben!

Je (versbereide) ontbijt wordt door Loeki geserveerd wanneer jij dat wilt. Voor lunch en diner kan je in een van de gezellige restaurants in de buurt terecht. Loeki weet de leukste plekjes en maakt graag reserveringen voor je. Er is een gezamenlijke koelkast waar je je eigen spulletjes – zoals wijn – kan bewaren. Wel zo handig.

Geniet van het het eilandleven

Het landhuis is rustig gelegen, net buiten het drukke en gezellige Jan Thiel. Met vijf autominuutjes ben je al op het gezellige kindvriendelijke strand. Snorkelen, duiken, kayaken, het kan allemaal in de buurt. Lekker chillen en eten op het strand. Voel het Caribische eilandleven. Dit is vakantie!

Eenmaal bij Landhuis Jan Tiel geweest, kan je je voorstellen dat hier geregeld de vraag komt of het hele landhuis afgehuurd kan worden voor (trouw)feesten, familiebijeenkomsten etc. De setting is er perfect voor en er kunnen maximaal 18 personen logeren. De eigenaren houden deze plek vooral klein om de sfeer gemoedelijk te houden. Dat is de kracht achter dit magische oord. Met verzoeken voor groepen wordt daarom heel selectief omgegaan maar het is zeker bespreekbaar.

Durf jij het aan om verliefd te worden op deze plek?

Wil je vakantie vieren bij Landhuis Jan Thiel? Boeken kan via de button hieronder.

Website

Voorzieningen

Zwembad (gedeeld), Zwembad (privé), Airco

Eigenschappen

Kleinschalig, Gezinsvakantie, Nederlandse eigenaren, Met je partner

Boekingsaanvraag

Let op: dit is geen definitieve boeking, maar een bericht aan de accommodatie

Landhuis Jan Thiel

NIEUWSBRIEF

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail