Island Life

   Vinkeveen
Cabin

0x als favoriet bewaard

   2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 personen
   2
   1
   Prijsrange: €€
Begin je dag met een duik in het heldere en schone water van de Vinkeveense plassen

Een droomplek onder de rook van Amsterdam

Oh mensen, dit is een droom! Op een prive-eilandje van 400m2 in de Vinkeveense plassen vind je de unieke accommodatie Island Life. Een plek met een (not so) tiny house, een ruime Bell-tent, een fijne tuin en ruime steiger, omgeven door het schoonste water van Nederland. En jij kan hier verblijven!

Het eilandje is alleen per boot bereikbaar. Dat maakt het verblijf hier direct al een hele ervaring. Aan het begin van je verblijf word je naar het eiland gebracht en na afloop weer opgehaald. Stuck on the island? Nee hoor. Intussen heb je een klein bootje tot je beschikking om de buurt te verkennen en boodschappen mee te doen. Jawel, met de boot naar de Appie! Hoe leuk is dat?!

4 + 4 personen

Het huisje is geschikt voor 4 personen. In het voorjaar wordt er een ruime Bell-tent bijgezet die ook nog eens aan zeker 4 personen plaats biedt. In het huisje is een keukentje, een badkamer met douche, wasbak en wc, een tweepersoonskamer, en een slaapbank. No worries, er is gewoon koud en warm stromend water in het huisje dus afzien is helemaal niet nodig. Afgelegen en luxe gaan prima samen, blijkt maar weer.

Een heerlijke start van de dag

Begin je dag met een duik in het heldere en schone water van de Vinkeveense plassen. Geniet van de privacy, de stilte, het kabbelende water, de natuur. Doe yoga, ga suppen, roeien of voer het eendenstel Sjonny & Anita of het mooie zwarte zwanenkoppel. Dit bijzondere stel laat zich geregeld zien en wordt graag gefotografeerd. En terecht, als je zo knap bent.

Rondom de plassen zijn veel leuke plekjes – prima met het bootje te bereiken – om koffie te drinken, te lunchen of te dineren. Het kost je wel een paar dagen om alle hotspots in de omgeving af te vinken, zoveel leuks is er in de buurt.

Ook in de koudere seizoenen is dit een ideale plek. Het is er comfortabel en knus. Lekker spelletjes doen, luieren bij de houtkachel, lees eindelijk eens dat ene boek, rooster marshmellows bij het kampvuur. Geniet!

Met wie ga jij?

Lekker met een vriendin wijntjes drinken, kletsen en genieten. Romantisch met je partner in alle rust en privacy samenzijn. Of gezellig met de kinderen een paar dagen op deze bijzondere plek doorbrengen. Het kan allemaal. Island Life is ook heel geschikt voor brainstormsessies met je collega’s of andere groepsbijeenkomsten. Desgewenst kunnen er activiteiten zoals yoga of suppen (op een reuze-sup bijvoorbeeld) worden georganiseerd.

En echt lieve mensen, al dit fijns is slechts op luttele kilometers van Amsterdam en Utrecht. Hier wil je zijn. Maar echt!

 

 

Boekingsaanvraag

Ben je geïnteresseerd in Island Life? Neem dan direct contact met de accommodatie op via de button hieronder.

Website

Voorzieningen
Eigenschappen
Kleinschalig, Gezinsvakantie, Hond welkom, Nederlandse eigenaren, Met je partner

Boekingsaanvraag

Let op: dit is geen definitieve boeking, maar een bericht aan de accommodatie

Island Life

Nieuwsbrief

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail