Ekies Resort

   Halkidiki
Boutique Hotel

1x als favoriet bewaard

   2, 3, 4, 5, 6 personen
   Prijsrange: €€€
Er hangt een heerlijke sfeer. Niets hoeft, alles mag. Vooral kalm aan, het is vakantie.

Waanzinnig! Dat is het eerste woord wat in mij opkomt bij Ekies Resort. Alles is even stijlvol en verzorgd. Dit kleinschalige boetiek resort -nee niets geen grote massale toestanden – is een droomplek op het Griekse vaste land. Weet je die drie ‘vingers’ in het noorden van Griekenland? Nou op de middelste van die drie schiereilanden ligt Ekies, aan de prachtige Vourvourou baai.

Alle kamers in het resort hebben een eigen stijl. En man man man wat is het fraai. Er is voor elk wat wils; van twee persoonskamers tot grote familie suites voor 6 personen, met eigen zwembadje.

Geen kamer met privé zwembad? Geen nood er is een fantastisch mooi zwembad bij het resort net als verschillende fijne plekjes om te borrelen, eten of loungen. En ja echt, overal is het even stijlvol en het eten en drinken even lekker.

Er hangt een heerlijke sfeer. Niets hoeft, alles mag. Vooral kalm aan, het is vakantie. Luier lekker op het privé strand en geniet van een heerlijke lunch op je strandbedje. Of ga eropuit en kijk je ogen uit in de adembenemende omgeving. Prachtige stranden, mooie baaien, azuurblauwe zee.

Ekies zelf organiseert tripjes zoals boottochten naar baaien met het meest heldere water. Klinkt allemaal toch heerlijk? En zo is het ook! Enige dingetje is dat je flink in de buidel moet tasten om hier in het hoogseizoen te verblijven. In het voor- en naseizoen scheelt het aanzienlijk in prijs.

 

Ben je geïnteresseerd in Ekies Resort? Neem dan direct contact met de accommodatie op via de button hieronder.

Website

Voorzieningen
Zwembad (gedeeld)
Eigenschappen
Kleinschalig, Gezinsvakantie, Kindvriendelijk, Met je partner

Boekingsaanvraag

Let op: dit is geen definitieve boeking, maar een bericht aan de accommodatie

Ekies Resort

Nieuwsbrief

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail