Tuja

   Molise
Vakantiehuis
np_group_3455268_000000
   2, 3, 4, 5 personen
np_bed_3267271_000000
   2
np_bath_2372975_000000
   2
Vanuit hier neem je een veerbout naar de Tremiti-elanden. Een waar paradijs met zijn kristalheldere zee en witte stranden

Casa Tuja ( oftewel ‘uw huis’) is een landhuis gelegen in de regio Molise in Zuid-Centraal Italië. Het landhuis ligt verscholen tussen de heuvels met uitzicht op zee.

Het huis biedt met zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers plaats aan 5 personen. De inrichting is waanzinnig; minimalistisch met verantwoorde materialen en natuurlijke kleuren. Alles is mooi, ieder detail is zorgvuldig gekozen.

De tuin van Casa Tuja is meer dan fijn. Het uitzicht is adembenemend en aan de lange eettafel geniet je van uitgebreide lunches of diners tijdens lange zwoele zomeravonden.

Het huis heeft (nog) geen eigen zwembad. Het gemis ervan wordt op een half uurtje afstand goedgemaakt. Daar is het strand en vindt u verkoeling aan zee bij het het pittoreske vissersdorpje Termoli. Vanuit hier neem je een veerbout naar de Tremiti-elanden. Een waar paradijs met zijn kristalheldere zee en witte stranden.

Molise is het meest onontdekte gebied van Italië. Een heerlijke plek om te genieten van groene heuvels, kritalheldere zee, kleine dorpjes, meren, kastelen en bossen. Casa Tuja is het perfecte vakantiehuis om de Molise te verkennen of om te ontspannen en te genieten van de rust en natuurlijk van elkaar. Niets moet,… gewoon relaxen!

Verkocht? Ik wel!

Andere luxe vakantiehuizen met zwembad in Italië bekijken? Klik hier.

Wil je vakantie vieren bij Tuja? Boeken kan via de button hieronder.

Website

Voorzieningen

Self-catered

Eigenschappen

Gezinsvakantie, Kindvriendelijk, Nederlandse eigenaren

NIEUWSBRIEF

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail