Noma Veluwe

   Veluwe
Cabin - Vakantiehuis
np_group_3455268_000000
   2, 3, 4, 5 personen
np_bed_3267271_000000
   2
np_bath_2372975_000000
   1
Allemaal anders maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn beeldig! Oogstrelend, stuk voor stuk.

Knusse tiny houses op de Veluwe!

Twaalf uber charmante tiny houses voor 4/5 personen in het mooiste gebied van Nederland: de Veluwe. Design huisjes, lekkere ligging. Alles klopt hier. Een stek in de natuur om samen te zijn en te genieten. Gewoon in ons eigen land, op deze waanzinnig mooie plek.

Hoe het begon

Robert en Saskia – het brein achter Noma Veluwe – misten het een en ander in het aanbod van vakantiehuisjes in Nederland. Ze dachten: ‘dat kan beter’ en creëerden Noma Veluwe. En met succes! Twaalf tiny houses met twaalf verschillende eigenaren die elk, met veel liefde en fantasie, zijn eigen huisje inrichtte. Door twaalf verschillende stijlen en twaalf keer ziel en zaligheid, werd elke tiny een unieke beauty.

De tiny’s

De huisjes zijn allemaal even groot, zo’n 50m2. Twee slaapkamers, een woonkamer, badkamer, keuken en een fijne tuin met terras. Ze zijn geschikt voor 4 of 5 personen. Echte eyecatchers zijn het, deze design tiny’s. Stoer, strak en toch warm en charmant. Ze hebben elk een Scandinavische (of Scandinavisch-ogende) naam.

Potverdikkie wat hebben die eigenaren dat mooi gedaan. Allemaal anders ingericht maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn beeldig! Oogstrelend, stuk voor stuk. Stijlvol, eigentijds en met liefde ingericht. Dat zie je en dat voel je. Heerlijke plekken om samen te zijn en te genieten van tijd voor elkaar.

Vertel, vertel, waar dan!

De tiny houses van Noma Veluwe staan op een rustig vakantiepark: De Veldkamp in Epe. Een charmant plaatsje in het noordoostelijke deel van de Veluwe. Op het terrein staat het gezellige Boshuis voor een hapje en een drankje. De kinderen vermaken zich uren in de speeltuin.

Hup hup, naar buiten

De Veluwe is een van de populairste vakantiegebieden van Nederland. En terecht! Het is er prachtig. Zowel voor jou als voor de kids een heerlijke plek om te genieten, lekker buiten te spelen, vrij te zijn en te rechargen.

In de buurt vind je een overdaad aan natuurparken. Renderklippen, landgoed Tongeren, Kootwijkerzand, Veluwezoom en natuurlijk Nationaal park de Hoge Veluwe. Geniet van bossen, de hei, rust en ruimte. Maak je hoofd leeg en adem nieuwe energie in! Er zijn talloze wandel- en fietspaden. (Elektrische) fietsen kun je hier huren. Na een fijne dag buiten, keer je weer terug naar je mooie huisje om heerlijk te ontspannen. Kies jouw favorieten tiny, geef gas naar de Veluwe en ….geniet!

Huisdier mee? Dat kan in huisje Knus, wel zo knus!

Wil je vakantie vieren bij Noma Veluwe? Boeken kan via de button hieronder.

Website

Voorzieningen

Self-catered

Eigenschappen

Gezinsvakantie, Hond welkom, Kindvriendelijk, Nederlandse eigenaren, Met je partner

Locatie

NIEUWSBRIEF

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail