ForRest

   Ermelo
Appartement - Cabin - Guesthouse - Vakantiehuis
np_group_3455268_000000
   2 personen
np_bed_3267271_000000
   1
np_bath_2372975_000000
   1
De natuur is elk seizoen op z’n mooist dus dat wordt genieten, wanneer dan ook

Twee luxe suites op een prachtige rustige plek op de Veluwe.

Hoor je de vogeltjes fluiten? Ruik je de geur van het bos? Bij ForRest ga je op in de natuur. Op deze bijzondere plek in een prachtige omgeving krijg je direct het gevoel er helemaal uit te zijn. Lekker loslaten en genieten van comfort, rust en een prachtige suite.

Bos en Rust

ForRest heeft twee fijne suites voor z’n tweetjes: Bos en Rust. Beide hebben ze alles wat je nodig hebt. Een heerlijk kingsize bed, een kitchenette + eettafel en een fijne douche. Suite Bos en Suite Rust zijn allebei – in eigen stijl – prachtig ingericht. Luxe en met mooie materialen. Wat een heerlijke plek! De vloerverwarming en de gaskachel maken de suites ook uitermate geschikt om in koudere periode te verblijven. De natuur is elk seizoen op z’n mooist dus dat wordt genieten, wanneer dan ook.

De suites hebben elk een privé terras met picknicktafel en ligstoelen. Buiten en binnen smelten samen. Ga lekker zitten en neem het bos in je op. De rust, de kleuren, de geluiden, de geur. Doe de naam van de de suites eer aan en kom tot rust.

De schatkamer van Nederland

Op de Veluwe is het nog echt stil. ForRest ligt op de rand van de Veluwe en dat is ideaal om de regio te verkennen. Nationaal Park De Hoge Veluwe – ook wel de schatkamer van Nederland genoemd – is een stukje rijden maar is het ritje absoluut waard. Natuur, architectuur en wild life vind je hier. Landgoed Schovenhorst of het oudste bos van Nederland: Het Speulderbos, zijn ook leuk om te bezoeken.

Of bezoek het gezellige Amersfoort of de gezellige Hanzestadjes Elburg en Harderwijk.  Lekker wandelen of fietsen in de buurt. Persida geeft je graag tips.

Lekker even samen weg en genieten van rust, luxe & natuur? Dit is de plek!

Wil je vakantie vieren bij ForRest? Boeken kan via de button hieronder.

Website

Voorzieningen

Self-catered

Eigenschappen

Kleinschalig, Nederlandse eigenaren, Met je partner

Locatie

NIEUWSBRIEF

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail