Can Marti

   Ibiza
Appartement - Boutique Hotel
np_group_3455268_000000
   2, 3, 4, 5 personen
Prettig vertoeven in het natuurzwembad

Een bijzonder accommodatie op een bijzondere locatie. Can Marti is een eco retreat in het noorden van Ibiza. Omgeven door heuvels ligt deze 400 jaar oude finca. Nu een heerlijke plek om te onthaasten. Een vakantieparadijsje weg van de drukte en in de natuur.

Het vakantiedomein heeft 7 luxe suites voor 3 tot 5 personen en twee casita’s. De inrichting is heerlijk bohemian; natuurlijke materialen, hout, riet, geweven textiel. Om je vingers bij af te likken zo fraai. Je kunt kiezen uit verblijven met keuken of zonder keuken. In het laatste geval wordt er een heerlijk biologisch ontbijt geserveerd.

Can Marti heeft een fijn natuurzwembad waar het prettig vertoeven is. Zin in een zen-momentje? Boek een yoga- of meditatiesessie. Er is een kleine winkel waar je onder andere groente en fruit uit de tuin kunt kopen. Loop je over het terrein dan kan je zomaar door de ezels en kippen worden begroet die daar heerlijk rondscharrelen.

Door het bos loop je in 10 minuutjes naar het dorp San Juan de Bautista. Can Marti is een fantastische accommodatie om in alle rust en stilte het mooie Ibiza te ontdekken.

Wil je vakantie vieren bij Can Marti? Boeken kan via de button hieronder.

Website

Voorzieningen

Zwembad (gedeeld), Self-catered, Yoga

Eigenschappen

Kleinschalig, Eco friendly, Gezinsvakantie, Kindvriendelijk, Met je partner

NIEUWSBRIEF

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail