Bij de Genieterij

   Koudum
Cabin - Vakantiehuis
np_group_3455268_000000
   2 personen
np_bed_3267271_000000
   1
np_bath_2372975_000000
   1
np_coupon_1347045_000000
€ 135
- € 165
/ per-nacht
Hier draait alles om genieten, zonder al te veel afleiding. Living in the slow lane!

Twee charmante ‘onthaast’ tiny houses in Friesland!

In het Friese Koudum vind je twee stijlvolle en comfortabele tiny houses ‘Bij de Genieterij’. Hier draait alles om genieten. Niet te veel afleiding, gewoon puur en ultiem ontspannen. Samen, op een plek waar de tijd helemaal van jou is.

Meet the houses

Ingborg en Roelof, de sympathieke eigenaren van Bij de Genieterij, ontwierpen en bouwden de twee unieke tiny houses zelf in hun Tiny Roof werkplaats. Als drukke ondernemers wilden ze anderen geven waar iedereen zo nu en dan naar verlangt: een plek om te rechargen.

Het zijn unieke exemplaren, de tiny houses van Bij de Genieterij. De namen verraden hun uiterlijk: TR Oblique is met zijn schuine lijnen een opvallende verschijning. TR Rhombus is strak en speels tegelijk. Het zijn allebei eyecatcher in het Friese groene landschap maar mistaan allerminst. Aan de inrichting is veel zorg besteed. Ieder op een eigen passende wijze en beide smaakvol, warm en origineel. Ze zijn geschikt voor twee personen. Voor jou en je lief. Zodat jullie onverstoorbaar kunnen genieten in jullie eigen bubbel.

Bij de Genieterij geeft jou de tijd en de ruimte om even terug naar de basis te gaan. Maar wel in alle comfort. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en zien er uit om je vingers bij af te likken zo mooi. Bij de Genieterij bewijst hoe groots een tiny house kan zijn!

De tiny’s hebben een eigen tuin met loungebank, een houtkachel/BBQ en een hangmat om heerlijk in te luieren.

Niets hoeft, alles mag

Bij het verblijf in een van de huisjes is het gebruik van een kajak inbegrepen. Na een korte wandeling bereik je de Morra, één van de mooiste Friese meren. Stap in de boot en peddel over het open water. Bij de Genieterij is het vooral lekker genieten. Van het moment, van elkaar, van het groen om je heen, en van het buitenleven. Neem even afstand van het alledaagse. Sta even stil. Bij jezelf, bij elkaar en bij de natuur. Dat kan hier. Stook een vuurtje of ga languit liggen in het gras en staar naar het wolkendek. Nestel je in de hangmat en lees eindelijk dat boek dat al zo lang op je wacht. Living in the slow lane!

Wil je er toch even op uit? De leuke Elfstedenstadjes Stavoren, Hindeloopen en Workum zijn niet ver. Of maak een dagtocht naar Leeuwarden of een van nabijgelegen Waddeneilanden.

Bij de Genieterij is een inspirerende plek om energie op te doen en een pak-een-momentje-voor-jezelf te beleven. De charmante huisjes, de omgeving en wat deze plek met je doet is bijzonder. Pak dat moment.

Wil je vakantie vieren bij Bij de Genieterij? Boeken kan via de button hieronder.

Website

Voorzieningen

Self-catered

Eigenschappen

Kleinschalig, Eco friendly, Nederlandse eigenaren, Met je partner

Locatie

NIEUWSBRIEF

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail