8x unieke kleinschalige vakantieplekjes in Frankrijk

Hou je van kleinschalig maar wil je toch wel een beetje reuring Dan is een Frans domain met gîtes de perfecte keuze.

Meer dan ooit kiezen we komende zomer massaal voor een vakantiehuis in plaats van een hotel. Zo zijn we onafhankelijk, veiliger en hebben we meer controle. Wel zo handig in deze onzekere tijden. Een vakantiehuis op een kleinschalig vakantieverblijf geeft je een goede mix van gezelligheid en privacy. Zo kan je veilig en zorgeloos je welverdiende vakantie vieren.

Frankrijk was altijd al een fijn vakantieland maar komend jaar is Frankrijk helemaal in trek; makkelijk te benaderen met de auto zodat je niet afhankelijk bent van lucht-verkeer. En met een eigen vakantiehuis kan je je eigen prakkie verzorgen, mochten de restaurants niet open zijn. Zo kan je op vakantie ongestoord je eigen plan trekken.

Hou je van kleinschalig maar wil je toch wel een beetje reuring en andere mensen om je heen? Vriendjes en vriendinnetjes voor de kinderen, maar geen massaal gebeuren? Dan is een Frans domain met gîtes de perfecte keuze.

Wij zetten hieronder de 8 leukste kleinschalige vakantiedomeinen voor je op een rij.

01.

Le Petit Pauliat - Auvergne

Hier wil je zijn. Geen massatoerisme maar een kleinschalig vakakantieparadijsje met twee gîtes en twee luxe safaritenten. Bij Le Petit Pauliat ontbreekt je aan niets; de Nederlandse eigenaren leggen je in de watten.

Le Petit Pauliat Frankrijk

02.

Into the prairie – Bretagne

Wat een plaatje is dit kleinschalige vakantiedomein. Acht stuk voor stuk pareltjes van huizen in Bretagne. Geen zwembad maar de zee dichtbij. Een feest voor ouder en kind.

Into the Prairie Bretagne

03.

Bassivière Barn Chic - Lot et Garonne

Vijf waanzinnige vakantiewoningen, een restaurant met lokale organische producten, een Barn shop en een verwarmd zwembad. Genoeg ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Bassiviere Barn Chic

04.

Boulede – Lot-et-Garonne

Wat een fijne plek: vijf charmante vakantiehuizen en twee zwembaden. Meer weten over dit heerlijke vakantiedomein?

Boulede Lot-et-Garonne

05.

La-Bastide - Haute Vienne

Acht vakantiehuizen op een heerlijk domein, twee zwembaden, veel sfeervolle buitenplekjes om heerlijk te eten, table d’hôtes. Een plek om vrienden te maken en te genieten van je gezin.

La-Bastide Haute Vienne

06.

Monsieur Deux – Centre-Val de Loire

Twee smaakvol ingerichte gîtes op het Franse platteland. Voldoende ruimte en rust voor een heerlijk ontspannen vakantie. Lees hier meer over dit vakantieparadijsje.

07.

Au Perier - Dordogne

Een mini design dorpje is dit vakantieparadijs. Drie luxe gîtes en een gezamenlijk zwembad. Hier ga je genieten!

Au Perrier Dordogne

08.

Esprit du Bocage – Normandië

Twee smaakvolle gîtes in het achterland van Mont-Sant-Michel in Normandië. Wat een fijne plekjes zijn dit.

Esprit du Bocage

Wil je liever een luxe vakantiehuis met eigen privé zwembad? Kijk dan hier.

Spots & Spaces selecteert voor jou dat ene unieke vakantieplekje. Dat gebeurt heel zorgvuldig. Boutiquehotels, appartementen, een vakantiehuis met privézwembad of een kleinschalig vakantiepark. Ze zijn allemaal stijlvol en hebben iets unieks. Ook vind je bij Spots & Spaces leuke vakantietips. Volg ons op @spotsandspaces voor de beste vakantie hideaways. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

NIEUWSBRIEF

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail