7 luxe en unieke vakantiehuizen met privé zwembad in Italië

Geniet van de beauties in de lijst en kies jouw vakantiehuis!

Ben je heel voorzichtig al op zoek naar een vakantieplekje buiten onze landgrenzen? Wil je ook zo graag deze zomer in een fijn vakantiehuis met privé zwembad in de Italiaanse zon genieten? Ik heb .. heerlijke unieke vakantiehuizen voor je gevonden. Huizen waar je veilig en onbezorgd kan genieten van je vakantie met je gezin, vrienden of familie.

Italië is een van de favoriete vakantielanden van ons Nederlanders. Het land van cipressen, van rijke cultuur, lekker eten; het land wat alles heeft. Omdat Italië nog prima te bereiken is per auto, is het land zeer in trek dit jaar. Door met de auto op vakantie te gaan ben je niet gebonden aan vliegverkeer. Wel zo prettig in deze onzekere tijden. Een vakantiehuis maakt dat je niet afhankelijk hoeft te zijn van de horecamogelijkheden in het land. Wanneer je in een villa met prive zwembad verblijft, vermaak je je sowieso wel. Ook als er – onverhoopt – nog niet al te veel mogelijkheden zijn om uitstapjes te maken.

Zorgeloos en veilig op vakantie in een eigen huis, met eigen zwembad. En ze zijn prachtig, want geselecteerd door Spots & Spaces. Geniet van de beauties in de lijst en kies jouw vakantiehuis!

01.

Vakantievilla Casa Isola

Deze prachtige villa met zwembad in Toscane is geschikt voor 8 personen. De inrichting is een plaatje; hier voel je je direct thuis. 

Casa Isola

02.

Vakantiehuis Il Tuffo

Een beeldig vakantiehuis in Puglia voor 2 à 5 personen met privé zwembad. Een plek om even helemaal op te laden en van het Italiaanse plattelandsleven te genieten.

04.

Vakantiehuis Casa Colognola

Een uit 1770 zeer fraai verbouwd vakantiehuis voor 11 personen met een waanzinnige inrichting en een panoramisch uitzicht in Le Marche, Italië.

05.

Vakantiehuis Casa Tuja

Een prachtig vakantiehuis dat waanzinnig is ingericht voor 5 personen in de Molise. Een zwembad ontbreekt (nog) maar de zee is dichtbij. Het huis is te mooi om niet te delen.

06.

Vakantiehuizen the Farmhouse & the Farmhouse Piccola

Deze prachtige villa met zwembad in Toscane is aTwee prachtige vakantiehuizen (4 personen / 10 personen) met zwembad op een ecologische boerderij in het hart van Umbrië. Stijlvol vakantie vieren doe je op landgoed La Segreta. geschikt voor 8 personen. De inrichting is een plaatje; hier voel je je direct thuis. 

07.

Vakantievilla de Santis

Een heerlijk vakantiehuis met privé zwembad voor 8 personen in de glooiende heuvels van Le Marche.

Spots & Spaces selecteert voor jou dat ene unieke vakantieplekje. Dat gebeurt heel zorgvuldig. Boutiquehotels, appartementen, een vakantiehuis met privézwembad of een kleinschalig vakantiepark. Ze zijn allemaal stijlvol en hebben iets unieks. Ook vind je bij Spots & Spaces leuke vakantietips. Volg ons op @spotsandspaces voor de beste vakantie hideaways. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

NIEUWSBRIEF

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail