10 heerlijke kleinschalige vakantieplekjes op de Spaanse eilanden

01.

Menorca - Fontenille hotels

Op het heerlijke eiland Menorca ligt dit unieke concept: twee kleine boetiekhotels met een verschillende beleving die samen Fontenille vormen. Het bohemian style hotel Torre Vella in een oude finca heeft 17 kamers. Hotel Santa Ponsa is gevestigd in een oud koloniaal paleisje en telt 21 kamers.

Fontenille Menorca

02.

Ibiza - Boutique Agroturismo Can Sastre

Een kleinschalig vakantieparadijsje waar je het magische gevoel van het eiland Ibiza aan alle kanten voelt. Agroturismo meets boetiekhotel in een oude finca in het binnenland van Ibiza.

03.

Formentera - Appartementen Can Tres

Een super fijn vakantiedomein van slechts 3 appartementen met een heel hoog insta-gehalte. Dit is te leuk. Hier wil je zijn.

04.

Lanzarote – Finca Malvasia

Vijf fijne appartementen (2-5 personen) en één villa op het kindvriendelijke Canarische eiland Lanzarote. Dit kleine boetiek resort ligt te midden van een wijngaard. Een oase van kalmte en toch dichtbij zee, winkels en restaurants.

05.

Ibiza - Eco retreat Can Marti

Een heel bijzonder eco retreat in het noorden van Ibiza. Weg van de drukte, tussen de heuvels, ligt deze oude finca met zeer knappe suites. Een plek waar harmonie en rust de boventoon voert. Een perfecte uitvalsbasis om het mooie eiland te ontdekken.

Can Marti Ibiza

06.

Mallorca - Home Hotel The Pink Pepper Tree

Een plek op Mallorca dat voelt als thuis. Dat is Home Hotel The Pink Pepper Tree. Hoe kan het ook anders. Een kleinschalig boetiek hotel centraal op het eiland. Let op dit hotel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar.

Pink Pepper Tree Hotel

07.

Ibiza - Boetiekhotel Las Mimosas

Een kleinschalig boetiekhotel weg van de drukte. Met zijn 17 charmante kamers is Las Mimosas, bij Sant Antoni, een hit bij jonge gezinnen.

08.

Lanzarote - Boetiekhotel Palacio Ico

Een klein boetiekhotel in een historisch pand op het kindvriendelijke eiland Lanzarote. Slechts 9 sfeervolle kamers, een gemoedelijke sfeer en een fijne binnentuin,

09.

Menorca - Suites Torralbenc

Een idyllisch juweeltje op Menorca. Dit kleinschalige vakantieparadijsje is gevestigd in een prachtige traditionele Menorcaanse finca. Nu is het een luxe vakantie-accommodatie met 27 suites.

10.

Ibiza - Villa Azibi

Twee fraaie onafhankelijke appartementen, elke met privézwembad, in een prachtige Spaanse villa. Lees meer over villa Azibi in de baai Cala Vadella aan de Westkust van Ibiza.

Spots & Spaces selecteert voor jou dat ene unieke vakantieplekje. Dat gebeurt heel zorgvuldig. Boutiquehotels, appartementen, een vakantiehuis met privézwembad of een kleinschalig vakantiepark. Ze zijn allemaal stijlvol en hebben iets unieks. Ook vind je bij Spots & Spaces leuke vakantietips. Volg ons op @spotsandspaces voor de beste vakantie hideaways. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

NIEUWSBRIEF

Inspiratie in je mailbox

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail